Massage oliën

Waarvoor wordt massage olie gebruikt?

Massage olie is een olie die gebruikt wordt voor massage. De olie wordt dan gebruikt als tussen stof zodat er geen pijnlijke stroefheid optreedt. Ook kan de masseur de intensiteit van de massage aanpassen door meer of minder olie te gaan gebruiken.

Welke olie gebruiken wij?

De oliën die wij voor onze massage gebruiken zijn neutraal en geschikt voor elk huidtype. Deze oliën zijn met behulp van water gemakkelijk te verwijderen. Hieronder vindt u de eigenschappen van de verschillende oliën:

Chemodol:

 Chemodol olie Chemodol massage olie is een milde neutrale olie met goede resorptie-eigenschappen, waardoor een optimaal contact ontstaat met de huid. Door zijn bijzondere samenstelling is Chemodol een olie die geschikt is voor ieder huidtype. Deze olie maakt de huid snel soepel, heeft een neutrale geur en is gemakkelijk met water te verwijderen.

Chemotherm:

 Chemotherm olie Chemotherm massage olie bevat actieve werkstoffen die een mild verwarmend effect op de huid geven. Daardoor is Chemotherm olie bijzonder geschikt voor warming-up en activerende massages.Het milde verwarmend effect kan als zeer prettig ervaren worden. Deze olie is makkelijk met water te verwijderen.

 Chemovine:

 Chemovine olie Chemovine is een heldere massage olie die door de speciale samenstelling haarwortelontsteking tegengaat en daardoor uitstekend geschikt is voor massage van de behaarde huid.Het wordt goed door de huid opgenomen en maakt het weefsel soepel, waardoor er een goede grip ontstaat. Lost makkelijk op in water en is daardoor makkelijk te verwijderen.

Comments are closed.