Evenementen massage

PR Sportmassages kan bij uw evenementen aanwezig zijn om sportmassages te verzorgen. U kunt als evenement professioneler over komen door de deelnemers de mogelijkheid te bieden om zich te laten masseren. Wij kunnen meedenken over hoe massage het beste binnen het betreffende evenement gaat passen, waardoor de deelnemers er optimaal gebruik van kunnen maken. Naast het masseren zelf, kunnen wij advies geven over blessures (bijv.: Is het nou wel of niet verstandig om door te gaan?). De hoeveelheid benodigde sportmasseurs kan in overleg bepaald worden.

Bent u geïnteresseerd in sportmasseurs bij uw evenement en wilt u meer informatie, neem dan even contact met ons op.

 PR Sportmassages is aanwezig bij de volgende evenementen:

14 mei 2015 Nacht van Groningen

De Nacht van Groningen is een hardloop wedstrijd waarbij fun en entertainment centraal staan en zal plaatsvinden op hemelvaartsdag. De volgende afstanden zijn aanwezig: 5 km, 10 km, 15 km en de halve marathon.
Op 14 mei zullen wij tijdens het evenement De Nacht van Groningen de sportmassages verzorgen.

 

 

 

 

 

7 juni 2015 Ladiesrun Groningen

Ladies run Groningen.fwDe Ladiesrun is een trendy en sportieve hardloop wedstrijd waar alleen vrouwen aan mogen deelnemen. Er kan 2,5km, 5km, 7,5km en 10km hardgelopen worden. De Grote Markt te Groningen zal omgebouwd worden tot Pink Plaza waar een DJ aanwezig en waar PR Sportmassages de sportmassages zal verzorgen.

 

 

 

 

 

30 augustus 2015 Bommen Berendloop

Bommen Berend.fwDe Bommen Berendloop wordt jaarlijks georganiseerd op de laatste zondag van augustus, samen met de festiviteiten van Gronings Ontzet. Elk jaar wordt de overwinning gevierd met verschillende activiteiten in de gehele stad, waaronder Bommen Berendloop. De hardloop wedstrijd bestaat uit een 1km, 6,4km, 10km en 21,1km.  PR Sportmassages zal bij deze hardloopwedstrijd aanwezig zijn om de sportmassages te verzorgen.

 

 

 

 

 

11 oktober 2015 4 Mijl van Groningen

4Mijl van Groningen.fwHet bekendste hardloopevenement van Noord Nederland met 23.000 deelnemers. Dit populaire hardloopevenement heeft verschillende categorieën: de GasTerra Jeugdloop, Wedstrijdloop, DvhN Recreantenloop, Bedrijvenloop en de Charity Run. Jaarlijks wordt de Gezondheidsstraat georganiseerd waar aandacht is voor een sportieve en gezonde leefstijl met diverse stands. PR Sportmassages zal in deze Gezondheidsstraat aanwezig zijn om de sportmassages te verzorgen

 

 

 

PR Sportmassages heeft gemasseerd bij de volgende evenementen:

 

Ronde van Winsum

Deze koers wedstrijd die bedoeld is voor atleten en oud-atleten.

 

NSK Baan Groningen 2013

Nederlands studenten kampioenschap atletiek

Comments are closed.