Over de massages

Bij PR Sportmassages kunt u terecht voor de volgende behandelingen:

Sportmassage:

Tijdens deze massage staat het reduceren van uw spierklachten en spieronderhoud centraal. Praktijk ruimteEr wordt gemasseerd met verschillende massagetechnieken om uw pijnlijke spieren sneller te laten herstellen. Het betreffende lichaamsdeel wordt ontbloot en gemasseerd, waarbij de rest van het lichaam wordt afgedekt. De klachten in uw spieren ontstaan vaak door verkortingen of spierverhardingen. Deze worden los gemasseerd waarna uw klacht af zal nemen. Ook als u nog geen spierklachten heeft, zorgt de massage ervoor dat spierverhardingen en verkortingen niet ontstaan en dat u sneller herstelt van trainingen. Mocht u tijdens de massage baat hebben bij trainingsadvies, dan sta ik daar zeker voor open en help ik u graag. Voor verkorte spieren kan ik u na de massage eventueel rekoefeningen meegeven.

Wilt u meer lezen over de effecten van een sportmassage, dan heb ik op de sportmassage pagina meer informatie staan.

Hotstone massage:

Tijdens deze massage wordt u afgedekt met een groot badlaken (deze is aanwezig).Hotstone
Hierna worden er warme stenen op u geplaatst.Er worden 5 stenen op de rug gelegd, u krijgt 2 stenen in de handpalmen en er worden 2 stenen onder de voeten vastgebonden. Deze voelen heerlijk warm aan en helpen u te ontspannen. Nadat deze stenen geplaatst zijn, wordt er met warme stenen gemasseerd. Beginnend bij één van de benen waarna we met het andere been verder gaan. Wanneer de benen gemasseerd zijn, worden de stenen in de handen en op de voeten vervangen door nieuwe warme stenen. De stenen van die op de rug liggen worden eraf gehaald en de rug wordt met warme stenen gemasseerd. De massage wordt beëindigd met het masseren van de nek.

Wilt u meer lezen over de effecten van een hotstone massage, dan heb ik op de hotstone pagina meer informatie staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>