Over ons


Masseur: Pascal Remminga
Sportmassage

Mijn naam is Pascal Remminga. Sinds 1 januari 2012 ben ik gestart met PR Sportmassages, een praktijk die gericht is op het geven van sportmassages en later is hier hotstone massage aan toegevoegd.

Zelf sport ik heel veel en ik heb verschillende sporten beoefend in het verleden. In mijn jonge jaren deed ik aan gymnastiek, wedstrijd turnen, voetbal en volleybal. Uiteindelijk ben ik atletiek gaan doen, wat ik deed bij Team4Mijl. Met een persoonlijk record van 48,34 op de 400 meter en een 6e plaats op het NK senioren behoor ik tot de Nederlandse top. Inmiddels ben ik vanwege blessures, werk en andere interesses gestopt met topsport. Ik ben nog wel actief in de hardloop wereld!

Aangezien ik mijn hele leven lang sport al leuk gevonden heb, was de keus voor een opleiding dan ook makkelijk. De Studie Alfa college Sport en Bewegen heb ik in 2011 met succes afgerond. Tijdens deze studie heb ik de diploma’s Fitness A, Fitness B, Lifestyle coach en Sportmassage gehaald. In 2015 heb ik de opleiding fysiotherapie met succes afgerond en ben ik aan het werk gegaan als fysiotherapeut bij Medisch Centrum Zuid.

Masseuse: Manon Remminga

Manon RemmingaMijn naam is Manon Remminga. Zelf beoefen ik op dit moment steps in de sportschool en geef hier ook les in. Daarnaast vind ik het leuk om hard te lopen.

In mijn verleden heb ik aan volleybal, turnen, gymnastiek en atletiek gedaan. Met atletiek ben ik mij gaan specialiseren op de 400m en zat ik bij de selectie van Loopacademie, waarbij je op een speciale Lootschool terecht komt. Ik ben sinds 2013 gestopt met het intensief sporten en trainen voor de 400m vanwege lichamelijke klachten.

Ik ben mijn hele leven al met sport bezig. Sinds 2013 ben ik in het bezit van mijn sportmassage diploma. Naast deze diploma heb ik tot 2015 gestudeerd aan het Alfa College Sport en Bewegen, waar ik de diploma’s Fitness A, steps/aerobics en lifestyle heb gehaald. In 2015 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie.

 

 

 

Massage Ruimtesportmassage ruimte

Op de foto ziet u de praktijkruimte waarin de massages gegeven worden. De sportmassage bevindt zich binnen fysiotherapie praktijk Medisch Centrum Zuid.

 

 

 

 

 

 

 

 

VitalisVitalis

Op 24 januari 2013 ben ik gestart met het sponsoren van de studenten atletiek vereniging Vitalis. Vitalis is dé atletiekvereniging waar atletiekbeoefening op (top)niveau wordt gecombineerd met gezelligheid! Afgelopen jaren heeft Vitalis alle belangrijke studentenwedstrijden wel een of meerdere keren gewonnen. De prijs voor de de beste studentenatletiekvereniging is al een aantal jaar in Groninger handen! Onze damesploeg is vertegenwoordigd in de tweede divisie van de landelijke competitie en de herenploeg in de derde divisie. De leden van Vitalis kunnen voor een gereduceerd tarief een sportmassage boeken. PR Sportmassages schrijft zes keer per jaar een artikel in het clubblad “Het EI”.

Wilt u meer informatie over deze studenten vereniging? Kijk dan op www.vitalis.org

 

 

 

 

 

Comments are closed.