Sportmasseur of toch fysiotherapeut?

Sportmasseur

Een sportmasseur is een specialist op het gebied van spieren. Wanneer u stijve of pijnlijke spieren heeft, kan een sportmasseur deze door middel van een sportmassage versoepelen en pijnvrij maken. Een sportmasseur kan naast masseren: tapen, trainingsadvies geven en blessures beoordelen.

Een sportmasseur nodig of twijfelt u?

Komt u in aanmerking voor een sportmassage of twijfelt u hierover? Dan kunt u altijd contact opnemen of direct een afspraak maken bij PR Sportmassages.

Fysiotherapeut

Een fysiotherapeut is een specialist op het gebied van bewegen en blessures. Wanneer u een blessure of een pijntje heeft, die u in het dagelijks leven belemmerd, kan de fysiotherapeut onderzoeken waar deze gelokaliseerd zijn. Hij verteld u daarna wat uw blessure inhoud, waarna hij gezamenlijk met u een behandelplan naar uw wensen en mogelijkheden opstelt.

Een fysiotherapeut nodig?

Mocht u denken in aanmerking te komen voor fysiotherapie, dan kunt u contact opnemen met Pascal Remminga (tel.0612387138). Pascal is zowel sportmasseur bij PR Sportmassages als fysiotherapeut bij www.medischcentrumzuid.nl. Mocht u Pascal telefonisch niet kunnen bereiken, dan kunt u naar hem vragen via het nummer van Medisch Centrum Zuid (tel.0505271613)

Maak direct een sportmassage afspraak

 

 

Comments are closed.